HABERLER ANASAYFA > HABERLER

6.SINIFLAR MODERN SANATLAR "ATÖLYE ETKİNLİĞİNDE"
Şaşırtan yüzler...
02 Mart Çarşamba 6. Sınıf öğrencilerimizle düzenlediğimiz Modern Sanatlar gezimizde öğrencilerimiz Burhan Uygur, Selma Gürbüz, Ömer Uluç ve Komet gibi sanatçılara ait eserleri inceleyerek figüratif resim konusunda bilgi edindiler. Uygulama aşamasında inceledikleri sanat çalışmalarından yola çıkarak, bu eserlerin görsellerini, portre fotoğraflarını ve bitki görsellerini buluşturan kolajlar ile sıra dışı portreler yarattılar.

Bu portreler ile kendi becerilerini farkındalığına varan öğrencilerimiz yaratıcı çalışmalarını da ortaya koydular. Ayrıca sanatçılara ait eserleri tanıma, yorumlama, atölye çalışması ile edindikleri bilgileri ve izlenimleri farklı malzemeler ile tekrar yaratma imkanı buldular.

ÇAĞLA KOLEJI Eğitim Kurumları ©2015 Tüm hakları saklıdır.